KING KUMPIR BOS EN LOMMERWEG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 756 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King Kumpir Bos en Lommerweg. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 15:44 Heerlijk zoals altijd, top top top!!
7 mei 2024 om 23:40 Heel slecht heb me bestelling niet ontvangen en geld ook niet terug gestort.
4 mei 2024 om 23:09 Bestelling is nooit aangekomen. Gelukkig na contact met thuisbezorg me geld terug gekregen.
14 apr 2024 om 19:01 Heerlijk lekker op tijd
6 apr 2024 om 19:44 Top service! Lekkere warme aardappelen zoals altijd.
20 mrt 2024 om 18:47 Had een chicken kumpir zonder mais besteld. Ik heb een spicy chicken kumpir met mais en tonijn gekregen. ik ben zwanger en mag zoiezo geen tonijn. Heb de hele aardappel weggegooid.
17 mrt 2024 om 15:03 Tonijn was oud rook niet meer goed en waterig. Ook de saus was anders en super koud ontvangen. De laatste paar keer niet tevreden geweest voor mij de laatste keer geweest! vroeger was het nog 15 euro waard. De service is achteruit!
22 feb 2024 om 20:03 Im heb om 17:45 besteld en 20uur heb ik nog steeds mijn bestelling niet binnen en de tijd bleef veranderen.. echt heel slechte service
18 feb 2024 om 19:38 Slechtste restaurant ooit onbeschoft