KING KUMPIR BOS EN LOMMERWEG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 763 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King Kumpir Bos en Lommerweg. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 21:49 Hele slechte kwaliteit en vreselijk duur. Nooit meer!!!
10 jun 2024 om 18:32 Top medewerkers super vriendelijk en hebben me goed geholpen echt een aanrader ayse bedankt voor de goeie service en de lekkere gevulde aardappel
5 jun 2024 om 15:16 We hadden heel vroeg besteld en een tijd opgegeven en het kwam pas ruim een half uur later dan de gekozen tijd. De aardappel was wel lekker, maar op 1 van de aardappels zat Maïs terwijl we dat niet besteld hadden.
3 jun 2024 om 19:03 We zijn het niet gewend dat het zo laat is. Wij bestellen met een team docenten en moeten echt om 17 uur eten i.v.m. onze pauze en lessen. Dan is het erg vervelend als het te laat komt.
31 mei 2024 om 21:05 Lekker! En de Turkish delight was top
27 mei 2024 om 22:07 €17 voor.een gepofte aardappel met wat toppingsmis toch wel heel erg pittig geprijsd. Aardappel was lauw.
21 mei 2024 om 15:44 Heerlijk zoals altijd, top top top!!
7 mei 2024 om 23:40 Heel slecht heb me bestelling niet ontvangen en geld ook niet terug gestort.
4 mei 2024 om 23:09 Bestelling is nooit aangekomen. Gelukkig na contact met thuisbezorg me geld terug gekregen.
14 apr 2024 om 19:01 Heerlijk lekker op tijd
6 apr 2024 om 19:44 Top service! Lekkere warme aardappelen zoals altijd.
20 mrt 2024 om 18:47 Had een chicken kumpir zonder mais besteld. Ik heb een spicy chicken kumpir met mais en tonijn gekregen. ik ben zwanger en mag zoiezo geen tonijn. Heb de hele aardappel weggegooid.